5 tips til at få mest muligt ud af din træning

5 tips til at få mest muligt ud af din træning

Hvis du har taget dig tid til at træne, giver det mening at få mest muligt ud af det. Få hvert minut til at tælle, og få de bedste resultater med vores bedste tips.

Lav en afspilningsliste. Vælg musik, der giver dig energi og får dig til at føle dig stærk. Lyt til dette på din vej til din aktivitet og mens du træner.

En undersøgelse fra 2006 viste, at mens de lyttede til musik, bevægede deltagerne sig hurtigere på et løbebånd og rejste længere uden at blive trætte.

Prøv intervaltræning. Nogle undersøgelser har vist, at korte udbrud af intens træning kan have samme fordele som en længere træning.

Forskning viser, at vekslende mellem otte sekunders træning med høj intensitet og 12 sekunders træning med lavere intensitet i 20 minutter, tre gange om ugen, førte til mere vægttab end at træne i jævnt tempo i dobbelt så lang tid.

Brug vægte. At have stærke muskler kan hjælpe med at forhindre skader og hjælpe dig med at bevæge dig bedre i det daglige liv. Det hjælper også med at forbedre knogletætheden og forhindre osteoporose. Styrketræning kan også hjælpe dit hjertesundhed ved at sænke blodtrykket, kombineret med cardioaktiviteter er det en fantastisk måde at vedligeholde din krop.

Hydrater. Vand hjælper med at give næring til vores muskler, så at drikke før, under og efter træning vil øge energiniveauet og kan hjælpe med at forhindre kramper.

Det tager tid at hydrere, så drik i løbet af dagen før din aktivitet og husk at fylde vandflasken op bagefter.

Ernæring. Det er vigtigt at have den rigtige ernæring for at få din krop til at udføre det arbejde, du ønsker. Hvis du sparer på ernæringen, kan du reducere muskelmassen, sænke knogletætheden og miste energi. Ingen af ​​dem er fantastisk, hvis du vil træne!

Inkluder langsomt kulhydrater som fuldkornsbrød og pasta og genopbyg efter en træning med protein såsom bønner, æg og fedtfattigt kød.

En fantastisk måde at tilføje næringsstoffer til din kost er at inkludere en af ​​vores superfood-saft i din daglige rutine. Spækket med vitaminer, enzymer og aminosyrer kan de give dig den energi, du har brug for til at fuldføre din træning.

Back to blog