Bekæmp dårlig ånde

Bekæmp dårlig ånde

Bekæmp dårlig ånde

Dårlig ånde eller halitose kan være pinligt, angstfremkaldende eller i nogle tilfælde endda et tegn på alvorlig sygdom.

Butikkerne er fyldt med mundskyllevand, tyggegummi og andre midler, der hjælper med at dække ildelugtende ånde. Men skjuler disse bare det virkelige problem? Du kan blive overrasket over at vide, at hvedegræs kan hjælpe med at håndtere dårlig ånde og fjerne årsagerne.

Stop lugte

At drikke hvedegræssaft kan bekæmpe dårlig ånde indefra. Hvedegræs er en naturlig deodorant for din mund. Den er fyldt med klorofyl, som absorberer lugt for at hjælpe med at eliminere de bakterier, der forårsager dårlig ånde.

Forebygger huller

Streptococcus Mutans-bakterier er hovedårsagen til tændernes hulrum. De antibakterielle egenskaber ved hvedegræssaft ødelægger denne bakterie, forhindrer hulrum og understøtter sund tændetæthed.

Forebygger tandkødsbetændelse

Hvedegræssaft hjælper med at reparere tilbagevendende tandkød ved at tilføre væsentlige næringsstoffer til vævet mellem tænderne. Konsekvent brug forhindrer tandkød i at tilbageholde bakterier. Klorofyl i hvedegræs hjælper med at neutralisere toksiner, der opflammer tandkød og løsner tænder.

Hvidere tænder

Nogle mennesker tror, at de antibakterielle egenskaber i hvedegræs kan hjælpe både med at blege og styrke tænderne.

Og den store nyhed er, at du ved blot at gurgle hvedegræs rundt i munden inden du sluger, ikke kun hjælper dine tænder og tandkød, men hele din krop får derefter fordel af næringsstofferne. Hvad er der ikke at elske? Sund krop, sunde tænder og et smukt hvidt smil.

Back to blog