Dræber hvedegræs bakterier?

Dræber hvedegræs bakterier?

I det sidste år af Corona Virus-pandemien er vi sandsynligvis blevet mere bevidste om infektionskilder som vira og bakterier end nogensinde før. Men ikke alle bakterier er dårlige for os; deres eksistens er faktisk afgørende for, at vores kroppe fungerer effektivt.

Bakterier er mikroskopiske, encellede organismer, der kan overleve i en række forskellige miljøer, fra jorden til havet. Det er beregnet, at 100 billioner bakterier lever i vores tarm, som indeholder masser af næringsstoffer, som de kan fodre med - og det er gode nyheder for vores fordøjelsessystem!

For mens 'dårlige' bakterier kan forårsage sygdomme som madforgiftning og meningitis, spiller 'gode' bakterier en afgørende rolle i at hjælpe vores kroppe med at nedbryde mad. Faktisk mener læger, at det at have den rigtige blanding af bakterier i vores tarm kan hjælpe med at forhindre diabetes, fedme og visse former for kræft. Vi ønsker naturligvis ikke at dræbe disse bakterier!

  • Vores 100% økologiske, rå hvedegræssaft er fyldt med klorofyl, som ikke kun renser toksiner fra tarmen, men giver os den bedste chance for at skabe de rette betingelser for tarmlykke.
  • Det er også rig på enzymer, som understøtter nedbrydningen af mad, så vi effektivt kan absorbere de næringsstoffer, vi spiser.
  • Er hvedefri og glutenfri
  • Fremmer sunde tarmbakterier
  • Og endelig er det rig på næringsstoffer og vitaminer, som vi har brug for for at forblive sunde, herunder vitamin A, B5, B12 og E, som hjælper med at fremme en optimal fordøjelsessundhed.

For at bestille dit rå økologiske hvedegræs, skal du besøge butikken her i dag.

Back to blog