Kan hvedegræsjuice hæmme alderstegn?

Kan hvedegræsjuice hæmme alderstegn?

Hvis én ting er sand i livet, er det, at vi alle bliver ældre, intet kan stoppe dette, men vi kan forsøge at reducere eventuelle negative bivirkninger af aldring.

Hvedegræssaft er rig på mineraler, enzymer og vitaminer og er ekstremt rig på klorofyl. Klorofyl er en fantastisk antioxidant og hjælper med at bekæmpe de frie radikaler, der forårsager aldrende hud. Det kan hjælpe med at forbedre kollagenproduktionen og fjerne toksiner, som igen kan beskytte mod rynker.

Det virker også anti-inflammatorisk. Undersøgelser har vist, at hvedegræs kan reducere betændelse, hvilket kan hjælpe med tilstande som gigt under øjnene og hævelser. De antibakterielle egenskaber ved hvedegræs er gode til at forbedre hudens heling, så solskoldning, udbrud og pletter kan alle blive hjulpet af forbruget af hvedegræs. Du kan endda bruge vores økologiske hvedegræs som ansigtspakke.

Hvedegræssaft er også rig på alfa-liponsyre (ALA). På grund af sin høje koncentration af antioxidanter, der bekæmper de frie radikaler, der forårsager aldring, er ALA et af de mest kraftfulde anti-aldringsmidler, der findes.

En pose markdyrket hvedegræssaft svarer til 1,5 kg broccoli. På grund af sin lille størrelse leverer saften næringsstoffer, som vores krop har brug for. Kort sagt, hvis din krop får næring, vil du blomstre.

Hvorfor ikke prøve selv, bestil noget økologisk hvedegræssaft her og se, hvor godt det får dig til at føle dig.

Back to blog