Top 5 sundhedsråd til kvinder

Top 5 sundhedsråd til kvinder

Selvom kvinder deler 95 % af DNA med mænd, er der nogle forskellige råd, når det kommer til at optimere sundheden. Her er vores top 5 tips.

1. Sæt dit helbred først
De mad- og drikkevalg, du træffer hver dag, påvirker dit helbred nu og senere i livet. Vælger du sunde fødevarer og drikkevarer oftere, kan det hjælpe med at forebygge eller håndtere mange sundhedsproblemer, der påvirker kvinder. Og undersøgelser viser, at når en kvinde spiser sundt, er alle i hendes husstand mere tilbøjelige til at spise sundt.

2. Invester i god mad
Det betyder ikke, at du behøver at bruge en masse penge, men at købe produkter, der er sunde og kemikaliefri, er godt for dig.

Kvinder er traditionelt mere tilbøjelige til at lide af spiseforstyrrelser og trøstespisning end mænd, men hvis vi tager ansvar for vores spisevaner, kan vi spise de gode ting og samtidig understøtte både vores mentale og fysiske sundhed.

Forsøg at:

  • Tag dig tid til at spise – er vi opmærksomme når vi spiser, får det os til at tænke over, hvad vi putter i vores krop
  • Tilføj en superfood eller superfoodsaft til hvert måltid for at sikre, at du får den maksimale ernæringsværdi
  • Tilføj grøntsager til alt - gulerodsstænger og selleri er en god snack, og når du tilføjer grøntsager til dit måltid holder det dig mæt i længere tid. Og du vil ikke mindst få flere næringsstoffer.


3. Motion
Kvinder har brug for en blanding af cardio og vægtbærende træning hver uge. Dette hjælper med at opbygge muskelmasse, som igen understøtter knoglerne, når vi bliver ældre. Tilføjelse af et par minutters planke- eller mavebøjninger inden sengetid kan gøre en reel forskel, ligesom at løbe på stedet i 5 minutter.

4. Lindre stress
At passe arbejde, hjemmet og børn kan være stressende. Ikke kun er dette frustrerende, men det kan forårsage sundhedsproblemer fra depression til hjerteanfald. Find en afstressningsmetode, der virker for dig, og sørg for at få tid til det. Gåture, yoga og meditation er alle kendte afslappende metoder, men mange finder også havearbejde eller madlavning afslappende.


5. Få mere søvn
Alles søvnbehov er forskellige, men det er vigtigt for dit helbred at sørge for, at du får nok søvn. Under søvn signalerer din hjerne kroppen til at frigive hormoner, der hjælper med at mindske risikoen for helbredstilstande, styrke dit immunsystem og bevare hukommelsen. Det anbefales, at du får 8 timers søvn hver nat.

En god måde at støtte et godt helbred på er at inkorporere en af ​​vores superfood-saft i din kost. Spækket med vitaminer, næringsstoffer og aminosyrer kan de være lige det boost, du har brug for for at styke dit helbred og dit velvære. For at bestille skal du blot besøge vores webbutik i dag.

Back to blog