Hvad kan jeg spise for at få mere energi?

Hvad kan jeg spise for at få mere energi?

Hvedegræssaft kaldes ofte natures energizer, da den er fuld af næringsstoffer og vitaminer.

Rig på vitaminerne A, B5, B12 og E hjælper den med at øge vitaliteten og giver et langvarigt energiboost. De ekstremt høje niveauer af klorofyl i hvedegræssaft kan hjælpe kroppen med at opbygge røde blodlegemer, som transporterer ilt til forskellige organer og væv i kroppen, og forstærker dem undervejs.

Grønne grøntsager som grønkål er også en stor kilde til næringsstoffer, der fremmer energi, herunder vitaminerne A.C.K og E.

Rødbeder er blevet brugt af atleter til at fremme præstationer, og nyere undersøgelser har vist, at det kan forbedre blodgennemstrømningen på grund af dets antioxidantegenskaber.

Mange ting kan føjes til din kost for at forbedre energiniveauet. En bekvem måde at få de næringsstoffer og vitaminer, du har brug for, er med vores økologiske frosne superfoodsafter. Hvorfor ikke prøve i dag og læg mærke til den forskel, det gør for dig.

Bemærk venligst, at pr. 1. januar 2010 forbyder europæisk og britisk lov os at antyde eller påstå, at ikke-lægemidler er en behandling, kur eller forebyggelse af sygdomme eller medicinske tilstande. Vi overholder disse regler.

Back to blog