Welcome to the Juice Club

Welcome to the way to improve your health and optimise your energy. It is fantastic that one of our satisfied customers or partners has introduced you to Britt’s and we would love to help you improve your health.

We all know that nutrients in natural foods can protect us against illnesses. Research shows that 80% of us think we are eating healthy, however, only 5-10% of us are actually getting sufficient nutrients from our food.

The good news is that this can easily be rectified. By regularly taking our Superfoods juices you can immediately experience the health benefits.

 • Frozen

  Immediately frozen after juicing to preserve all the goodness.

 • Organic

  Field-grown outdoors so all of our crops are organic.

 • Vegan

  Nothing added and nothing taken away. 100% natural.

1 of 3

Included in all plans

 • ✔ 30 Shots per bag*
  ✔ 110% Health Guarantee
  ✔ Exclusive Discount Codes

 • ✔ Long term benefits
  ✔ Exclusive loyalty bonus
  ✔ Weekly health advice

 • ✔ Free gifts
  ✔ Reduced shipping cost
  ✔ Unique recipe videos

How does it work?

Joining the Juice Club is simple, and you will experience the immediate and longer-term restorative benefits on your immune system, skin, hair, mental performance and energy levels.

 • 1. Pick a plan

  Pick how many bags you would like per month.

 • 2. Choose your juice

  Choose which frozen juices you would like.

 • 3. Select a date

  Pick a delivery date in the cart that suits you.

 • 4. Enjoy

  Sit back and enjoy your juices with monthly delivery.

1 of 4

"I am passionate about a healthy lifestyle and nutrition but appreciate that today's world doesn't always make it easy to be healthy. At Britt’s Superfoods we are dedicated to helping you and your family live healthily - simply and conveniently."

Dr. Britt Cordi, PhD - Founder

Our Plans

 • Healthy One

  1 Juice Sachet Per Day

  £58 per bag

  £116

  Choose your delivery frequency

  • 2 bags delivered every 2 months
  • £1.93 per sachet

  Total Price: £116 every 2 months

 • Dynamic Duo

  2 Juice Sachets Per Day

  £57 per bag

  £114

  Choose your delivery frequency

  • 2 bags delivered every month
  • £1.90 per sachet

  Total Price: £114 every month

 • Vitality Trio

  3 Juice Sachets Per Day

  £51 per bag

  £153

  Delivery frequency

  • 3 bags delivered every month
  • £1.70 per sachet

  Total Price: £153 every month

 • Power Quartet

  4 Juice Sachets Per Day

  £50 per bag

  £200

  Delivery frequency

  • 4 bags delivered every month
  • £1.67 per sachet

  Total Price: £200 every month

 • Optimal Health

  6 Juice Sachets Per Day

  £48 per bag

  £288

  Delivery frequency

  • 6 bags delivered every month
  • £1.60 per sachet

  Total Price: £288 every month

Følte mig fantastisk efter min afgiftning og fandt ud af, at jeg ikke kun tabte mig, men afgiftningen hjalp mit Sjogrens syndrom, og for første gang var trætheden og ledsmerterne forbundet med denne autoimmune sygdom meget reduceret. Jeg vil anbefale dette produkt til alle, der lider af Sjogrens for at se, om de oplever lignende reduktion af symptomer.

Julie P.

Weight Loss

Jeg har haft kronisk træthed i de sidste 8 år og har været rundt om blokken hos specialister og prøvet alt for at få det bedre. Jeg nyder nu et skud hvedegræsjuice før morgenmad med en dråbe kokosvand, der simpelthen blandes for sig selv, og det er min yndlingsdel af dagen – det smager lækkert, og du VED, det gør vidundere for din krop! Tak fordi du booster min energi. Jeg er klar til at prøve grønkåls- og Berry Elixir-juice nu ...

Sonia

Wheatgrass Juice

Jeg har nydt levende økologisk hvedegræs i over et år og ville ikke undvære det, fordi jeg ved, at det holder mit immunsystem i topform. Bemærkelsesværdigt er mit syn også blevet forbedret (bekræftet af min optiker).

Elaine

Wheatgrass Juice

Jeg var så begejstret for at finde denne blanding af blandede grøntsager. Jeg tilføjer det til min morgensmoothie, og det er den perfekte start på min dag. Jeg havde ledt efter en ren kilde til hvedegræsjuice både lokalt og online. Britts Superfood overgår mine forventninger. Jeg er så glad for, at jeg ikke behøver at dyrke mine egne grøntsager.

Andie P.

Blended Green Juice

I årevis havde jeg kæmpet med mave- og fordøjelsesproblemer, hvilket forårsagede mig oppustethed, smerter og refluks. Jeg havde været til læger, taget medicin, ændret min kost, men intet så ud til at hjælpe. Efter et tilfældigt møde foreslog en ven, at jeg prøvede Britts hvedegræssaft, og jeg kan ikke tro på den ændring, det har gjort i mit liv. Jeg kan nu spise, hvad jeg kan lide, og vigtigst af alt er jeg hovedsageligt fri for smerte og oppustethed, jeg kan ikke anbefale det stærkt nok

Caroline

Wheatgrass Juice

Min praktiserende læge tog mig fra kraftig anti-inflammatorisk medicin for to måneder siden. Jeg søgte råd hos Britt og med hvedegræs tog jeg æble- og gurkemejesaftem. Sideløbende med en ændring i kosten eksklusiv inflammatorisk mad, er mine led lettet. Min energi er steget, og jeg oplever en følelse af velvære, der var blevet forplumret af ledsmerter og stivhed. Jeg bemærker også en klarhed i min tankegang. Jeg føler mig opløftet.

Liz

Wheatgrass Juice

Jeg elsker den rå grønkålsaft, og jeg tager den sammen med hvedegræssaften. grønkålssaften er virkelig høj i vitamin A, K, C og mineralet Mangan, som er perfekt for mig, da jeg søger at styrke mit blod og immunforsvar. Jeg kan også se, at det har hjulpet min hud. Fantastisk produkt!

Gavin

Kale, Reishi & Maca Juice

Min praktiserende læge tog mig fra kraftig anti-inflammatorisk medicin for to måneder siden. Jeg søgte råd hos Britt og med hvedegræs tog jeg æble- og gurkemejesaftem. Sideløbende med en ændring i kosten eksklusiv inflammatorisk mad, er mine led lettet. Min energi er steget, og jeg oplever en følelse af velvære, der var blevet forplumret af ledsmerter og stivhed. Jeg bemærker også en klarhed i min tankegang. Jeg føler mig opløftet.

Gillian H.

Apple, Ginger & Turmeric

Jeg har mit hvedegræs og ingefær/gurkemeje på abonnement, men har også prøvet alle andre varianter. Elsker dem alle sammen, da jeg ved, at de er fulde af næring og nemme at bruge på daglig basis, for mig selv og mine teenagebørn. Eventuelle helbredsspørgsmål, jeg har haft, eller ændring af mit månedlige abonnement, er blevet behandlet hurtigt og kyndigt af personalet. Jeg anbefaler stærkt.

Paula M.

Wheatgrass Juice

These prices include an additional 22% discount from normal shop price.
We have 1 order cancellation period.

Terms & Conditions apply

Recommend a friend – A great way to experience the health benefits for free!

You get your juices for FREE

As you begin to feel the health benefits, recommend the Juice Club to 3 of your family or friends and get 1 of your bags of Superfood juice free with every delivery (50% discount). Recommend to 6 of your friends and get 2 of your Juice club bags free with every delivery (now the products are FREE, you only pay for shipping). Your friends benefit from 2 weeks Free (worth £55) with their first order, A real Wheatgrass win for all!